IMANN ABDUL | Jubah & Blouse Labuh Malaysia 2020
COMING SOON : KURUNG ABSTRAK
Kurung Printed kini bakal kembali pada 26 APRIL 2021 dengan 3 corak abstrak yang LIMITED buat #Geng Mak_Mak.
Kurung printed kali ini juga menggunakan material baru iaitu PREMIUM MOSS CREPE yang lebih lembut dan tidak jarang.
GRAB YOUR'S NOW !
Maxi Nayla 2.0 kini kembali dengan warna-warna pastel yang LIMITED dan pasti memikat mata #Geng Mak_Mak. Sesuai juga untuk semua peringkat umur.
SIGNATURE COLLECTION
Maxi Nayla adalah SIGNATURE COLLECTION dari IMANN ABDUL yang rekaannya bertingkat dan kembang dari atas ke bawah yang memberi efek beralun apabila di pakai.
DESIGN LOOSE
Selain itu juga, IMANN ABDUL masih mengekalkan potongan yang LOOSE untuk keselesaan #Geng Mak_Mak yang tampil lebih sopan.
BLOUSE IRIS KIDS
Blouse Iris adalah design bertingkat dengan potongan yang longgar dan juga masih labuh untuk anak-anak kecil menutup aurat serta tampil sopan dan kemas.
Buy 2 Blouse Iris Kids at RM 80More
MAXI NAYLA KIDS
Design dan potongan yang bertingkat dikeluarkan untuk anak-anak kecil yang ingin sedondon dengan #Geng Mak_Mak.
Imann Abdul masih mengekalkan potongan yang
longgar dan menutup aurat.
Menggunakan material sama iaitu korean lycra yang ironless,selesa dan memudahkan pergerakan anak-anak kecil. Didatangkan dengan 3 pilihan saiz mengikut
umur (Size 4/Size 6/Size 8).
Buy 2 Maxi Nayla Kids at RM 60More
Customer Reviews
Pn. Mastura, Jasin Melaka

"Alhamdullilah ok....dh ada 3 kolesi wrna dlm tngan....in sha allah ada rezeki nk capai lg satu wrna...smiley "

Maxi Nayla 2.0

22 April 2021
Pn. Sakinah, Ayer Keroh Melaka

"Setakat ni dah ada 5 warna maxi nayla.. Beli dr 1st edition dulu, repeat lg warna lain sbb selesa,ringkas tak perlu iron.."

Maxi Nayla 2.0

22 April 2021
Pn. Farah, Serendah Hulu Selangor

"...Kain best baju selesa..yg penting longgar xmelekap kat badan,bf friendly n ironless...patuh syariah tutup aurat.."

Kurung Ayraa

20 April 2021
Pn. Najimina, Kuantan Pahang

"Nyla memg tiade tndingan sy dh miliki beberapa psg Nyla.. Memg cinta kt Nyla.."

Maxi Nayla 2.0

20 April 2021
Pn. Ainun Malziah, Sg. Buloh Selangor

“Alhamdulillah memang suka sangat Nayla 2.0. Sebab cutting dia sesuai utk badan berisi macam saya. Material mmg tip top tak perlu iron, mmg mudah kerja bg mak-mak. Plus sesuai pakai kat mana-mana even. Nayla 2.0 tak silap saya dah ada 4 helai”

- Pemilik Koleksi Pelbagai Warna - 

Maxi Nayla 2.0 

20 April 2021
Pn Maisarah, S.Alam Selangor

"Alhamdulillah dh dpt & cantik kain tuk version 2.0 & warna cafe latte pun cantik sgt"

"Seluar tu best pakai. Selesa sgt sebb besar & ade getah di bawah so takla basah kalau g pasar laugh"

"Tahniah pd imannabdul kluarkan pakaian muslimah yg sgt selesa & material yg bagusyes"

- Pemilik Koleksi Pelbagai Warna - 

Maxi Nayla 2.0

20 April 2021
Pn Haniza, Seri Kembangan Selangor

"Waalaikummussalam.  

Alhamdulillah, dah sampai. Cantik dan yang paling penting sangat selesa. Dah ada 4 Nayla smiley . Terimakasih for the free gift ye 

Rasa macam nak tambah warna dusty green. Sabar2 laugh. Mengawal diri ni "

Maxi Nayla 2.0

20 April 2021
Pn. Zalazila, Seberang Jaya P.Pinang.

- Pemilik Koleksi Tinggi 162CM - 

Blouse Nisa SE

20 April 2021