IMANN ABDUL | Jubah & Blouse Labuh Malaysia 2022
KURUNG FLORAL
Corak floral dengan bunga-bunga umpama lukisan yang klasik dan tenang di pandang.

Dari 3 material yang berbeza iaitu Premium Moss Crepe, Korean Lycra & Moss Crepe.
Mengekalkan ciri yang sama seperti ironless, mudah urus, ringan, dan selesa di pakai sepanjang hari.

Rekaan potongan baju yang labuh dan longgar bagi memudahkan pergerakan dan patuh syariah.
MAXI NAYLA
Maxi Nayla adalah SIGNATURE COLLECTION dari IMANN ABDUL yang rekaannya bertingkat dan kembang dari atas ke bawah yang memberi efek beralun apabila di pakai. Material dari korean lycra yang ironless, mudah urus, selesa dan sarung terus siap.
MAXI NAYLA KIDS
Design dan potongan yang bertingkat dikeluarkan untuk anak-anak kecil yang ingin sedondon dengan #Geng Mak_Mak.
Imann Abdul masih mengekalkan potongan yang
longgar dan menutup aurat.
Menggunakan material sama iaitu korean lycra yang ironless,selesa dan memudahkan pergerakan anak-anak kecil. Didatangkan dengan 3 pilihan saiz mengikut
umur (Size 4/Size 6/Size 8).
Customer Reviews
Pn. Hasma, Terengganu
4 August 2022
Pn. Rosalinda, Terengganu
4 August 2022
Pn. Noraida, Terengganu

"...Kak nk shre, bju iman pn sesuai tuk mandi laut smiley.."

AZA TUNIC PRINTED - CHARCOAL GREY

15 July 2022
Pn. Nurul Ain, Bangi

"Alhamdulillah. Suka betul dengan Azalea ni laugh. Kebetulan ada satu tudung matching betul dengan azalea. Dia mcm warna dusty purple kan. Saya suka sangat warna nya ni. Kadang kan saya rasa citarasa Puan Iman ni sama sangat dengan saya laugh dari segi corak warna dan material. Mmg kena dengan saya haha. Selalunya citarasa saya tak sama dengan adik beradik saya. Diorang selalu cakap citarasa saya macam makcik2 laughlaugh"

KURUNG FLORAL

30 June 2022