IMANN ABDUL | Jubah & Blouse Labuh Malaysia 2020
KURUNG PRINTED ABSTRAK
Kurung Printed kini bakal kembali pada 26 APRIL 2021 dengan 3 corak abstrak yang LIMITED buat #Geng Mak_Mak.
Kurung printed kali ini juga menggunakan material baru iaitu PREMIUM MOSS CREPE yang lebih lembut dan tidak jarang.
GRAB YOUR'S NOW !
Maxi Nayla 2.0 kini kembali dengan warna-warna pastel yang LIMITED dan pasti memikat mata #Geng Mak_Mak. Sesuai juga untuk semua peringkat umur.
SIGNATURE COLLECTION
Maxi Nayla adalah SIGNATURE COLLECTION dari IMANN ABDUL yang rekaannya bertingkat dan kembang dari atas ke bawah yang memberi efek beralun apabila di pakai.
DESIGN LOOSE
Selain itu juga, IMANN ABDUL masih mengekalkan potongan yang LOOSE untuk keselesaan #Geng Mak_Mak yang tampil lebih sopan.
BLOUSE IRIS KIDS
Blouse Iris adalah design bertingkat dengan potongan yang longgar dan juga masih labuh untuk anak-anak kecil menutup aurat serta tampil sopan dan kemas.
MAXI NAYLA KIDS
Design dan potongan yang bertingkat dikeluarkan untuk anak-anak kecil yang ingin sedondon dengan #Geng Mak_Mak.
Imann Abdul masih mengekalkan potongan yang
longgar dan menutup aurat.
Menggunakan material sama iaitu korean lycra yang ironless,selesa dan memudahkan pergerakan anak-anak kecil. Didatangkan dengan 3 pilihan saiz mengikut
umur (Size 4/Size 6/Size 8).
Buy 2 Maxi Nayla Kids at RM 60More
Customer Reviews
Pn wan heldariswati, Besut terengganu.
6 May 2021
Pn. Royhanah, Ampang Selangor

"Salam sis ..sy dh dpt baju.. masya Allah.. cantik sgt kain..tebal elok, warna cantik, flowy elok..sy sukaaaa...tq bg free gift"

Kurung Abstrak

 

 

5 May 2021
Pn Anita, Sg Pelek Selangor

"No komen memang terbaik "
"Kalau boleh Kurung Lubna tu nak beli semua warna"

Kurung Abstrak

5 May 2021
Pn. Lenny, Masai Johor

"Assalamualaikum Sis...Alhamdulillah baju dah sampai...Alhamdulillah selesa & muat dengan badan saya smileysmileycuma jarang je kena pakai kain dalam smileysmiley"

"Kain ni kalau buat blouse
Pun cantik sbb kain dia sejuk smiley"

Kurung Abstrak
 

5 May 2021
Pn. Radiah, Pasir Gudang Johor

"Kain moss crepe yg ni lagi ok dari lycra sebelum ni..lebih berat dan tebal...sangat puas hati dgn Kurung Arwaa yes yes"

Kurung Abstrak

4 May 2021
Pn. Hayati Kadir, Negeri Sembilan

"Sangattttttttt selesa...plg mudah ckp..x yah risau baju rs sendat ke...bonjol sana sini ke...apa ke...Allahu so much better ever n ever"

Maxi Nayla 2.0

 

4 May 2021
Pn. Shuratnah, Muar Johor,

"Salam pn. Alhamdulillah,baju dah smpi..mmg cntik dan puas hari menutuo aurat..insya Allah,ada rezeki lebih nak grab semua corak yg ada..terima ksh byk."

Kurung Abstrak

4 May 2021
Pn khairani, sg petani kedah

"...Cantik, sepadan dan puas hati dgn baju. InsyaaAllah nnti klu ada yg berkenan akak akan order lagi..."

Kurung Abstrak

4 May 2021